Εκδηλώσεις Εξωτερικού

To Champion Tennis Club διοργανώνει φιλικούς αγώνες με άλλους συλλόγους για να αναπτύξει τις εμπειρίες των μελών του και να φέρει τον κόσμο του τένις πιό κοντά. Λαμβάνει επίσης μέρος σε τουρνουά σε όλο τον κόμο και συνεργάζεται με συλλόγους του εξωτερικού.

 • 1ο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωφών στο Νότινχαμ Αγγλίας
 • Ο Γιώργος Καραπέτωφ πήρε χρυσό μετάλλιο
 • BMW-OPEN 5-2009
 • US Deaf Tennis Open 6-2010
 • T.C. PHILATHLOS Μονάχο 2009
 • Τapei 9-2009
 • Γερμανία 5-2009
 • Παγκόσμιο Ομαδικό Πρωτάθλημα 7-2011
 • Τουρνουά στην Σερβία
 • 12 European DEAF Tennis Championship.
 • το CTCS στα Σκόπια

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αθλήτρια του συλλόγου μας Καλογεροπούλου Βασιλική σε παγκόσμιο επίπεδο (5η Θέση). Συγκεκριμένα η Καλογεροπούλου αντιμετώπισε αθλήτριες απο χώρες με ισχυρή παράδοση και παρουσία στο τένις(Ρωσία, Αμερική,Ουκρανία,Αγγλία,κ.α.
Η Βασιλική ανοιξε δρόμο και ειναι παράδειγμα για πολλά μικρά παιδιά στην προσπάθεια που κάνουνε για να διακριθούν. Ο σύλλογος ηταν και ειναι πάντοτε κοντά στα παιδιά και τους γονείς στις προσπάθειες που γίνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Ο Γιώργος Καραπέτωφ συμμετείχε στο Τουρνουά τένις Junior Class II στο New Perlach στο Μόναχο της Γερμανίας που έγινε 8-15 Αυγούστου 2012 και κατέλαβε την πρώτη θέση. Συμμετείχε επίσης και στο Τουρνουά Τένις Junior Class II στο Taufkirchen στο Μόναχο της Γερμανίας στο οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση.

 

Στιγμιότυπα από το BMW-OPEN Μαϊος 2009

 

Φωτογραφίες από το US Deaf Tennis Open που έγινε στο Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών από 16-19 Ιουλίου 2010

 

Φωτογραφίες από T.C. PHILATHLOS Μονάχου 2009

 

Φωτογραφίες από τους 21ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στη Ταϊβάν στις αρχές Σεπτεμβρίου 2009

 

Φωτογραφίες από τον σύλλογο κωφών του Μονάχου στη Γερμανία από 7/5/2009 έως 10/5/2009

 

Στο παγκόσμιο ομαδικό πρωτάθλημα τένις που έγινε στη Σμύρνη της Τουρκίας από 9-18 Ιουνίου 2011 συμμετείχαν 18 χώρες από όλο τον κόσμο. Πήραν μέρος αθλητές από παγκόσμιες δυνάμεις του τένις όπως Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία. Η Ελλάδα συμμετείχε με ανδρική και γυναικεία ομάδα αποτελούμενη από τους Καλογεροπούλου Βασιλική (CTCS), Μαρία Μπάτου (CTCS), Τσιάκα Παναγιώτη (CTCS) Οκταπότη Στέλιο. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Ζασπάλης Αντώνης, μέλος της Ομοσπονδίας Κωφών. Υπεύθυνη προπονήτρια γυναικείας ομάδας ήταν η Αρβανιτίδου Βάσω. Στην ομάδα συμμετείχε και ο προπονητής Αυγέρης Κώστας. Ηταν ιδιαίτερη τιμή για το Champion Tennis Club η συμμετοχή των αθλητών μας στους αγώνες παγκοσμίου επιπέδου.

 

Οι βετεράνοι του Champion Τennis Club και του Tennis Club Πολυκάστρου έλαβαν μέρος σε τουρνουά τένις που έγινε το  Σάββατο 23 Ιουνίου 2012  και διοργάνωσε το αδελφο club του Gornji Milanovac στις εγκαταστάσεις του. Ευχαριστούμε τους φίλους μας Σέβους για την ζεστή φιλοξενία.

 

H Βασιλική Καλογεροπούλου συμμετείχε στο 12 European DEAF Tennis Championship που έγινε από 14-21 Ιουλίου 2012 στο Koblenz της Γερμανίας.Ελαβε μέρος στο μονό γυναικών που αντιμετώπισε την Αγγλίδα Brooks και στο μικτό διπλό που αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Γαλλίας.

Διεθνής Φιλική συνάντηση στα Σκόπια

Το Champion Tennis Club και το YUGO Tennis Club διοργάνωσαν τον Απρίλιο του 2014 φιλική συνάντηση στα Σκόπια. Συμμετείχε και ο Ομιλος Αντισφαίρισης Λαγκαδά. Στην αθλητική και πολιτιστική εκδήλωση οι αθλητές αγωνίστηκαν σε μονά και διπλά παιγνίδια, δημιουργήθηκαν φιλίες και αναπτύχθηκαν οι σχέσεις των clubs.

Kανονισμοί του τένις

coach1

Μάθε τους κανονισμούς του τένις από τον καθηγητή ΤΕΕΦΑ Γιάννη Αθαναηλίδη 

Προπονητική

coach

Προπονητική και βασικές αρχές τακτικής για καλύτερα αποτελέσματα στο παιγνίδι

O σωστός εξοπλισμός

exopl

Σημαντικές πληροφορίες για τον σωστό εξοπλισμό του αθλητή αλλά και του ερασιτέχνη

Διατατικές Ασκήσεις

strech

Διατατικές ασκήσεις απαραίτητες πάντα για πριν και μετά το παιγνίδι.