Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αθλήτρια του συλλόγου μας Καλογεροπούλου Βασιλική σε παγκόσμιο επίπεδο (5η Θέση). Συγκεκριμένα η Καλογεροπούλου αντιμετώπισε αθλήτριες απο χώρες με ισχυρή παράδοση και παρουσία στο τένις(Ρωσία, Αμερική,Ουκρανία,Αγγλία,κ.α.
Η Βασιλική ανοιξε δρόμο και ειναι παράδειγμα για πολλά μικρά παιδιά στην προσπάθεια που κάνουνε για να διακριθούν. Ο σύλλογος ηταν και ειναι πάντοτε κοντά στα παιδιά και τους γονείς στις προσπάθειες που γίνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

το CTCS στα Σκόπια

Διεθνής Φιλική συνάντηση στα Σκόπια

Το Champion Tennis Club και το YUGO Tennis Club διοργάνωσαν τον Απρίλιο του 2014 φιλική συνάντηση στα Σκόπια. Συμμετείχε και ο Ομιλος Αντισφαίρισης Λαγκαδά. Στην αθλητική και πολιτιστική εκδήλωση οι αθλητές αγωνίστηκαν σε μονά και διπλά παιγνίδια, δημιουργήθηκαν φιλίες και αναπτύχθηκαν οι σχέσεις των clubs.

 

H Βασιλική Καλογεροπούλου συμμετείχε στο 12 European DEAF Tennis Championship που έγινε από 14-21 Ιουλίου 2012 στο Koblenz της Γερμανίας.Ελαβε μέρος στο μονό γυναικών που αντιμετώπισε την Αγγλίδα Brooks και στο μικτό διπλό που αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Γαλλίας.

 

Ο Γιώργος Καραπέτωφ συμμετείχε στο Τουρνουά τένις Junior Class II στο New Perlach στο Μόναχο της Γερμανίας που έγινε 8-15 Αυγούστου 2012 και κατέλαβε την πρώτη θέση. Συμμετείχε επίσης και στο Τουρνουά Τένις Junior Class II στο Taufkirchen στο Μόναχο της Γερμανίας στο οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση.

Kανονισμοί του τένις

coach1

Μάθε τους κανονισμούς του τένις από τον καθηγητή ΤΕΕΦΑ Γιάννη Αθαναηλίδη 

Προπονητική

coach

Προπονητική και βασικές αρχές τακτικής για καλύτερα αποτελέσματα στο παιγνίδι

O σωστός εξοπλισμός

exopl

Σημαντικές πληροφορίες για τον σωστό εξοπλισμό του αθλητή αλλά και του ερασιτέχνη

Διατατικές Ασκήσεις

strech

Διατατικές ασκήσεις απαραίτητες πάντα για πριν και μετά το παιγνίδι.